Feriebolig i Provence

Området / Huset

Huset ligger i et lukket og velfungerende domaine kun ca. 2,8km fra Sainte-Maxime centrum og ca.1.5 km fra stranden.

Domainet ligger i en lille beskyttet dal lige over for Saint Tropez med en fantastisk udsigt over St. Tropez Golfen. Området er lukket og kun for beboerne, og trafikken er derfor yderst begrænset.

Der er masser af liv om sommeren, da stort set alle ca. 240 huse er beboet af feriefamilier. På området er der forskellige fælles faciliteter, herunder 3 velholdte tennisbaner i forbindelse med stort pool område. Poolområdet består af en dejlig stor ”voksen pool” med masser af solsenge, samt en fin lille pool til mindre børn.
Derudover er der bordtennis og petanquebaner, samt en lille legeplads til de mindste.

I forbindelse med Pool området er der også en lille restaurant som er åben i højsæsonen.

Huset

Huset ligger sydvendt og alle værelser har en flot udsigt.

Huset er løbende blevet moderniseret med bl.a nyt køkken og badeværelse og har senest i 2017 fået installeret Air Condition i begge soveværelser. Huset er i 2 etager og indeholder:

Plantegning
Overetage: Entre med trappe til underetage, et kammer med 2 brede senge og et soveværelse med dobbeltseng. Nyt badeværelse med stor brusekabine, toilet og vaskemaskine. Endvidere separat toilet med håndvask.
Underetage: Stue med amerikansk køkken inkl. alle hårde hvidevarer (køleskab med lille fryser, komfur med ovn og opvaskemaskine) Ellers meget veludstyret med alt i glas, kopper, service, kaffemaskine, elkedel etc.
Stuen er praktisk møbleret med bl.a. god dobbelt sovesofa, fjernsyn DVD, stereo anlæg med USB indgang, samt trådløst internet.

Fra stuen er der udgang til terrassen.
Terrassen er møbleret med 6 gode stole og solidt bord, 2 solsenge samt godt grilbord med el-gril.