Feriebolig i Provence

Provence Udflugter

Provence er kendt for sin fantastiske natur og historie og sit milde og solrige klima. Området har en utrolig historie og har været skueplads for utallige erobringer. Byerne blev bygget derefter med tykke mure og byporte etc. Hvis man besøger baglandet med eksempelvis byerne Bargemon, Fayence, Seillans, Clavier og Montaroux fremgår det meget tydeligt. Nævnte byer er kun eksempler der findes mange flere lignende middelalder byer som er værd at besøge.

St. Tropez er bestemt et besøg værd. Tag båden fra Saint Maxime, det tager kun ca. 20 min. Byen er på mange måder helt utrolig (uvirkelig) og det kan anbefales at besøge den både dag og aften.
ot-saint-tropez.com

Port Grimaud, ligger kun 8 km fra huset og er en moderne klassiker, byen er fredet selv om den kun er ca. 30 år gammel.

Saint Raphael og Frejus er 2 riviera byer der er vokset sammen. I Frejus er et besøg i det meget flotte og velbevarede romerske amfibieteater at anbefale.

Cannes ligger længere nede ad kysten og taler for sig selv, ligesom Monaco kan nås på ca. 1,5 time via motorvejen.
visitmonaco.com

Er man i Provence og er man til natur, så bør man ofre en heldagstur til Europas Grand Canyon, nemlig Gorges du Verdon. Dette er et helt utroligt bjerg og naturområde med den ene betagende udsigt efter den anden. Floden Verdon løber gennem slugten og hvis man er til virkelig reel river rafting så kan det lade sig gøre med udgangspunkt i byen Castellane. Der er adskillige vandreture/bjergvandring, nogle ruter sværere end andre, men check vandrekort. Endelig, hvor floden løber ud i søen Lac de Ste. Croix, kan man leje vandcykler, kanoer eller kajakker, hvis man har lyst til at sejle en tur op ad floden på egen hånd. Vandet er herligt varmt og meget rent.
provenceweb.fr